ΑθλητικάΤοπικά Νέα

Τι σημειώνει μέλος των Bulldogs για την επίθεση σε Κωνσταντινέα [βίντεο]

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως κάποιος φώναξε «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο σκηνικό με την επίθεση στο βουλευτή Π. Κωνσταντινέα, δίνει μέλος των Bulldogs, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του BEST TV και στον Θέμη Κανελλόπουλο ανέφερε πως, «όταν τελείωσε ο αγώνας -ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Πάμισο- περνώντας από το σημείο ο κύριος Κωνσταντινέας κάποιος από τους φιλάθλους της Καλαμάτας φώναξε «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Ο  κ. Κωνσταντινέας κοίταξε ειρωνικά ενώ κάποιος από τους παρευρισκόμενους έβρισε τον κ. Κωνσταντινέα και του ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο γελάει, με τον δεύτερο να σταματά για να ζητήσει εξηγήσεις».

Σε άλλο σημείο ο φίλαθλος σημείωσε πως, «τα παιδιά τα οποία είναι “μέσα” κρατούμενοι δεν έχουν καμία ανάμειξη μόνο λογομάχησαν», ενώ αναφορικά με το ποιοι είναι αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κωνσταντινέα είπε πως, «δύο ή τρία άτομα ήταν τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα και όλοι οι υπόλοιποι απλά μπήκαν στη μέση προκειμένου να τους χωρίσουν για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι σημείωσε:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button