Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Σε εορταστικό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών [εικόνες]

Στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου 2019.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Παρασκευή Παντελάκη πλαισιωμένη από το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου η οποία πέρα από τις ευχές της για τη νέα χρονιά ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του αλλά και για την στήριξη προς τον Σύλλογο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, ενώ ευχές έδωσε εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Αυρηλιώνης.

Ακολούθησε συναυλία από την φιλαρμονική του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παναγιώτη Φωτεινέα σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και την σκυτάλη στην συνέχεια πήραν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου από τα πιο μικρά μέχρι τα μεγαλύτερα παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Το παρών στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Συνεχίζουμε” Παναγιώτης Κατσίβελας, οι αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Στριμπάκος, Αντώνης Βλάχος, Νίκος Φρούσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Τσίγγανος, Σταματία Αλεξοπούλου, Παναγιώτης Τσαφαράς, Γιάννης Αδρακτάς, Γιάννης Κατσούλας, Χαράλαμπος Καναλουπίτης και Αγγελής Κοροβίλας, ο προεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Διονύσης Καραβίτης κ.α.

Δείτε εικόνες:

φωτό: Παναγιώτης Λάλουσης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button