Αστυνομικά

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας πριν ανέβουν στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες

Συνελήφθησαν χθες (29.9.2018) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας. σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, τέσσερις αλλοδαποί, 3 άνδρες και μια γυναίκα, ενώ είχαν μαζί τους και ένα παιδί, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν για αεροδρόμιο του Βελγίου με πλαστά έγγραφα.

Ειδικότερα, στις δύο περιπτώσεις, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, έναν 20χρονο και έναν 45χρονο, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, καθώς, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, διαπιστώθηκε πως αυτά ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας 30χρονος και μια 31χρονη, οι οποίοι, επίσης είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, καθώς, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, διαπιστώθηκε πως αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 20χρονου, ένα δελτίο ταυτότητας Αρχών Ρουμανίας και του 45χρονου ένα διαβατήριο Αρχών Αιγύπτου. Ομοίως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου και της 31χρονης δύο διαβατήρια Αρχών Ινδίας, ενώ η 31χρονη συνόδευε και το ανήλικο παιδί της, για το οποίο επίσης υπέδειξε ένα διαβατήριο Αρχών Ινδίας, που επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button