Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Τρεις παραγωγές τη νέα θεατρική χρονιά από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Ύστερα από μια εξαιρετική θεατρική χρονιά, η οποία έκλεισε με την εμβληματική «Αντιγόνη» και την τεράστια επιτυχία στην Καλαμάτα και σε όλο το Νομό Μεσσηνίας όπου περιόδευσε, το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα, η Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ θα παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο θεατρικό έργο, το «Λεόντιος και Λένα» του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη παραγωγή της Μικρής Σκηνής, η οποία έχει καταφέρει πλέον να προσφέρει μια διαφορετική ματιά στο θέατρο, με έργα ιδιαίτερα αλλά πολύ σημαντικά.
Η Παιδική Σκηνή, στη δεύτερη παρουσία της μετά την επιτυχία του «Παπουτσωμένου Γάτου», σε διασκευή Αλεξέι Μιροντσινκοβ, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια σπουδαία παραγωγή, τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Μια παραγωγή γεμάτη εικόνες, χρώματα, μουσική και ζωντάνια που σίγουρα θα γοητεύσει.
Η δε Κεντρική Σκηνή θα παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο, το «Πυγμαλίων, Ωραία μου Κυρία» του Μπέρναρ Σω, σε διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Ένα έργο «ιστορικό», ένα σπουδαίο μιούζικαλ. Εύθυμη ατμόσφαιρα, μουσική, χορός σε καταπληκτική ισορροπία, προσφέρουν μια υπέροχη θεατρική παράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button