Τοπικά Νέα

Τροχαίο με υλικές ζημιές στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Φιλιατρών στο μικρό γεφύρι Λαγκουβάρδου [εικόνες]

Σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός, σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 μεσημέρι της Τρίτης στην Ε.Ο. Μαραθόπολης  – Λαγκουβάρδου, στο σημείο που βρίσκεται το «επικίνδυνο» στενό γεφύρι.

Πιο συγκεκριμένα, Ι.Χ. όχημα το οποίο εκινείτο επί της Ε.Ο. και είχε κατεύθυνση προς Φιλιατρά συγκρούστηκε με εξερχόμενο από πάροδο όχημα (κάθετος δρόμος που οδηγεί προς «Κουτσουβέρι»), στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι Άγγλων με αποτέλεσμα τις υλικές ζημιές των οχημάτων αλλά και την πρόκληση φθορών στις προστατευτικές μπάρες που βρίσκονται στο σημείο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων οι οποίοι έκαναν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία, ενώ επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο στο επαρχιακό δίκτυο καθώς ο δρόμος είναι πολύ στενός, ενώ στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Γεγονός είναι πως η βλάστηση που έχει αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετή για να κρύψει ένα μεγάλο ποσοστό του δρόμου, ενώ για όσους οδηγούς θέλουν να «εισέλθουν» στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Λαγκουβάρδου, ερχόμενοι από τον κάθετο δρόμο του “Κουτσουβερίου”, έχουν πολύ μικρή ορατότητα καθώς οι καθρέπτες που υπάρχουν είναι κατεστραμμένοι.

Να σημειωθεί πως έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στο συγκεκριμένο σημείο, όπου μέσα αυτές προβλέπεται και η διαπλάτυνση του δρόμου, ωστόσο μέχρι να γίνουν αυτές θα πρέπει να γίνει η συντήρηση του δρόμου για την αποφυγή ατυχημάτων.

 

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Es ist nicht zu glauben, dass diese hoch gefährliche Engstelle nicht beseitigt wird.
    Seit vielen Jahren ist diese existent – Spiegel werden regelmässig ausgetauscht und wieder zerstört durch Trucks.
    die Unvernunft der Verkehrsteilnehmer die mit überhöhter Geschwindigkeit vorbei rasen macht die Angelegenheit noch gefährlicher !!

    es ist Höchst Zeit dass das verantwortliche Amt handelt, bevor ein tödlicher Unfall sich ereignet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button