Αθλητικά

Απίθανη αποκάλυψη Κύπριου ηθοποιού: Δασκάλα υποκριτικής έδειχνε στους παίκτες του Ολυμπιακού πώς να κάνουν «θέατρο»

Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προέβη ο Κύπριος ηθοποιός Κώστας Βήχας, βραβευμένος από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη δράση του, ο οποίος υποστήριξε πως είχε στη σχολή του δασκάλα που δίδασκε στους παίκτες του Ολυμπιακού πώς

Ο γνωστός (στην Κύπρο) οπαδός της ΑΕ Λεμεσού, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, εξήγησε πως η καθηγήτρια υποκριτικής που είχε στη δραματική σχολή, όπου φοίτησε, μεταλαμπάδευσε στους παίκτες του Ολυμπιακού τεχνικές πτώσης στην περιοχή του αντιπάλου, προκειμένου να παίρνουν πέναλτι.

Σημείωσε πως πρόκειται για Αμερικανίδα που δίδασκε τεχνική της υποκριτικής και έκανε ταυτόχρονα μαθήματα κινησιολογίας στους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κώστας Βήχας για το θέμα:

«Όταν ήμουν στην δραματική σχολή είχαμε μια Αμερικανίδα καθηγήτρια η οποία μας έκανε τεχνική της τέχνης του υποκρίνεσθαι. Η ίδια αυτή κοπέλα έκανε τότε μαθήματα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για να μάθουν οι παίκτες πώς να κερδίζουν το πέναλτι και με ποια τεχνική να ξεγελάσουν τον διαιτητή», είπε αρχικά.

«Ήξερε τεχνικές. Δηλαδή, πώς πέφτει ένας παίκτης κάτω. Με τη φωνή θα κερδίσεις τον διαιτητή ή όχι; Έδειχνε τρόπους πώς να πέφτουν κάτω για να φανούν πιστευτοί», συμπλήρωσε.

Όσο για το όνομα της δασκάλας, είπε μόνο πως «είναι Αμερικανίδα. Τους έκανε και γυμναστική, κινησιολογία και μαζί τους έδειχνε και πώς να πέφτουν. Αν θα κάνεις θέατρο, να το κάνεις τέλειο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button