Τοπικά Νέα

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Νέο γραφείο στη Νέα Ερυθραία – 7.000 πελάτες, 14.000 οχήματα, 3 εκ. ευρώ αποζημιώσεις

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του 4ου ασφαλιστικού γραφείου του δικτύου ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Δήμο Κηφισιάς στη Νέα Ερυθραία μπορούμε να δηλώσουμε πως το πρώτο γραφείο που άνοιξε το 1975 στα Φιλιατρά ο Ιωάννης Δημητρόπουλος απαριθμεί σήμερα 4 γραφεία εκ των οποίων τα 3 βρίσκονται στις τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας και το τέταρτο στο Δήμο Κηφισιάς στη Νέα Ερυθραία Αττικής και είναι πλέον ένας από τους πιο μεγάλους παίχτες στο χώρο της διαμεσολάβησης ασφαλιστικών προϊόντων.

Οι ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ έχουν πάνω από 7,000 πελάτες στο Δήμο Τριφυλίας και πάνω από 14,000 οχήματα ασφαλισμένα στο δίκτυο των γραφείων τους κι έχουν διευθετήσει πάνω από 3,000,000 ευρώ αποζημιώσεις. Δεν εστίασαν όμως μόνο στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα αλλά στάθηκαν αρωγοί στις αθλητικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις του δήμου και της ευρύτερης περιφέρειας μέσα από τις χορηγίες που προσφέρουν στους συλλόγους αλλά και στις ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Το 2014 οι γιοί του Ιωάννη Δημητρόπουλου Κωνσταντίνος και Δημήτρης ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης προσφέροντας μια νέα πνοή και καινοτομία στη παροχή ασφαλιστικών προϊόντων. Δημιούργησαν σύγχρονα και ιδιαιτέρα πρωτοποριακά γραφεία που δε θα τα συναντήσεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα και βελτίωσαν τις υπηρεσίες των γραφείων τους με γνώμονα τις ουσιαστικές ανάγκες των ασφαλιζομένων. Με προσωπικές πρωτοβουλίες και συμφωνίες με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες κατάφεραν να μειώσουν κατά πολύ τα ασφάλιστρα των οχημάτων της περιοχής με μεγάλα οφέλη για τη τοπική οικονομία και παράλληλα να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και τις καλύψεις προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα η δυτική Μεσσηνία απολαμβάνει 60% χαμηλότερα ασφάλιστρα χάρις στις κινήσεις των αδελφών Δημητρόπουλου.

Δείγμα της φερεγγυότητας, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών είναι πως όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις που διαπρέπουν στη δυτική Μεσσηνία είναι πελάτες στις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Οι αδελφοί Δημητρόπουλοι δεσμεύονται πως δε θα σταματήσουν την ανάπτυξη τους με επόμενο στόχο τη πόλη της Καλαμάτας για να ενισχύσουν τη παρουσία τους στο νομό και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που απαιτεί η τουριστική ανάπτυξη που έχει ο Νομός Μεσσηνίας.

Οι ίδιοι δήλωσαν τις ευχαριστίες τους και την ευγνωμοσύνη τους στους πελάτες τους και μη, για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δίνουν στη επιχείρηση τους εδώ και 47 χρόνια. Όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε τόσο πιο πολλά θα είναι τα οφέλη για τους πελάτες μας και τη τοπική κοινωνία. Γιατί όταν οι άλλοι επενδύουν στο internet για να μεγαλώσουν την απόσταση τους από το πελάτη, εμείς επενδύουμε να βρεθούμε δίπλα του. Τα γραφεία δεν είναι δικά μας. Είναι του κόσμου. Είναι δικά σου.

Δείτε φωτογραφίες από το γραφείο στη Νέα Ερυθρέα

Γραφείο Φιλιατρών

Γραφείο Κυπαρισσίας

Γραφείο Γαργαλιάνων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button