Κόσμος

ΗΠΑ: Γονείς κράτησαν το σώμα του παιδιού στον καταψύκτη για σχεδόν δύο χρόνια!

Ένα μακάβριο εύρημα έφερε στο φως η έρευνα της αστυνομίας στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Οι Αρχές συνέλαβαν δύο άτομα καθώς αποδείχθηκε πως σε καταψύκτη στο σπίτι τους φύλαγαν το άψυχο σώμα του παιδιού τους.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο WTKR οι αξιωματικοί μετά από πληροφορίες που είχαν εντόπισαν σε σπίτι στο Τσέστερφιλντ , στον καταψύκτη του γκαράζ, τα λείψανα ενός παιδιού.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν το παιδί ήταν κάτω των πέντε ετών όταν πέθανε ενώ βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη για περίπου δύο χρόνια.

Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι το σώμα ήταν του Eliel Adon Weaver με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον 49χρονο Kassceen Weaver και τη 48χρονη Dina D. Weaver κατηγορούμενους για συνωμοσία, για απόκρυψη σώματος και αποτυχία παροχής βοήθειας σε ένα παιδί.

 

Image
Οι συλληφθέντες Dina και Κassceen Weaver (πηγή: CHESTERFIELD POLICE)
Dina και Kassceen Weaver (πηγή: CHESTERFIELD POLICE)

Μία ομάδα επιστημόνων, σύμφωνα με το Newsweek, έχει συγκροτηθεί για την πρωτοφανή υπόθεση και πλέον αναζητά τα αίτια θανάτου του παιδιού, ενώ τακτοποιήθηκε πως η φυσική του μητέρα ήταν η Dina. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ένα δεύτερο παιδί, που ζούσε με το ζευγάρι τέθηκε υπό ανάδοχη φροντίδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button