Αγροτικά

Η BlockGrain με ψηφιακό νόμισμα φέρνει ανατροπές στο αγροτικό εμπόριο

Αγροτικό εµπόριο χωρίς ρίσκο, µε σχεδόν τέλεια πληροφόρηση για τα αποθέµατα και τις ποιότητες σιτηρών, µηδενικές διαρροές στην αξία των προϊόντων και βέλτιστη ροή κεφαλαίων για τους µικρούς παραγωγούς.

Αυτό ισχυρίζεται πως µπορεί να προσφέρει η εταιρεία BlockGrain, πνευµατικό παιδί Αυστραλών αγροτών, µπρόκερς (µεσιτών) και επιχειρηµατιών, που εισάγει την πρώτη παγκοσµίως πλατφόρµα εµπορίου αγροτικών προϊόντων που οι συναλλαγές γίνονται µε ένα κοινό ψηφιακό νόµισµα (κρυπτονόµισµα), το AGRI, που µάλιστα θα έχει ρευστοποιήσιµη αξία και στη χρηµατιστηριακή αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο όπως λένε οι δηµιουργοί της πολυπρόσωπης αυτής εταιρείας, καταργούνται ορισµένες επιβαρυντικές δαπάνες συναλλαγής, όπως πολλές συµβάσεις συναλλάγµατος (για διεθνείς συναλλαγές), τραπεζικές εγγυήσεις και εγγυητικές. Επιπλέον, ο αγρότης µέσω της πλατφόρµας µπορεί να δίνει την παραγωγή του κατευθείαν στον αγοραστή χωρίς ενδιάµεσους, διαχειρίζοντας τα αποθέµατά του αναλόγως την υγρασία και τις πρωτεΐνες µε τον αλγόριθµο του BlockGrain να αναλαµβάνει µετά ώστε η παραγωγή να φτάσει στο σωστό προορισµό χωρίς απώλειες και µε πλήρη ιχνηλασιµότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.