Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Ζητείται υπεραιωνόβια ελιά για το Ανοικτό Κέντρου Εμπορίου

Η ελιά θα αποτελεί το σύμβολο της νέας αγοράς στην Κυπαρισσία, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός υπεραιωνόβιου δέντρου ελιάς, που θα φυτευτεί στο τρίγωνο του εμπορικού κέντρου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Ζητείται υπεραιωνόβια ελιά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας “Η Πρόοδος” αναζητά μια υπεραιωνόβια ελιά, με σκοπό αυτή να μεταφυτευτεί στο νέο διαμορφωμένο τρίγωνο στην περιοχή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και η οποία θα αποτελεί το σύμβολο της νέας μας αγοράς. Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας μπορεί στο τηλέφωνο 6970-015033».

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Τι έγινε;
    Μετά τα κυπαρισσάκια λέυλαντ που ξεραίνονται το ένα μετά το άλλο, θυμηθήκατε τα ενδημικά;
    Αφήστε την ελιά….
    Πλατάνι να βάλετε.
    Άλλωστε το φημισμένο τραγούδι λέει για τον “πλάτανο της Αρκαδιάς”,
    που ο Αγάς θανάτωσε την Ελένη μετά από πολλά βασανιστήρια στα μπουντρούμια του Κάστρου.
    Αυτά να βάλετε.
    Να μην αρνήστε την ιστορία σας!

  2. Λίγο αργά δεν το θυμήθηκαν;;;; Αυτό ονομάζεται σχεδιασμός; Σοβαρά τώρα;

    Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ξερίζωσαν τα υπέροχα δέντρα και φύτεψαν κυπαρίσια τα οποία έχουν ήδη ξεραθεί!!!

    Το καλοκαίρι έρχεται και η αντανάκλαση του ήλιου στα τσιμέντα θα είναι όλα τα λεφτά.

  3. έχετε δίκιο. να μην κάνουν τίποτα. έτσι θα είστε ικανοποιημένοι όλοι εσείς που πάντα κάτι σας φταίει. δηλαδή πριν ήταν καλύτερα έτσι; ;;

  4. Καλα ολοι εσεις που κραζετε απο κατω ειλικρινα δεν πρεπει να κανετε ουτε για ελιες…πουθεναδες θελετε να παει και ο τοπος σας μπροστα δεν ευχαριστιωσαστε με τιποτα….ουστ

  5. Πώς και δεν πρόβλεψαν τι θα φυτευτεί στο τρίγωνο;
    Εν πάση περιπτώσει, επειδή όλα έχουν ευτελιστει , πόσο κοστίζει μια υπεραιωνόβια ελιά;;;; Μια ξεριζωμένη βεβαίως βεβαίως υπεραιωνόβια ελιά….
    Και τι ποσοστό επιτυχίας έχει μετά την φύτευση της να ευδοκιμήσει εκεί;
    Σημεία των καιρών…. Σε μια στροφή έξω από τα Φιλιατρά εν μια νυκτί κατέστρεψαν την ιστορική υπεραιωνόβια “ξαποσταρα” ελιά του Ιμπραήμ…. Εδώ, φέρτε μια ελιά να βρει σημείο αναφοράς το ανοιχτό κέντρο εμπορίου Κυπαρισσία!
    Ε λοιπόν, δεν είναι όλα εμπόριο.

  6. Τα χάλια σας ,ξερίζωσαν τα δέντρα , παρκάρουν όπου θέλουν ,τα μαγαζιά που έμειναν κλείνουν και τα υπόλοιπα είναι αποθήκες.αν εξαιρέσεις ένα μανάβικο τρία ψαράδικα και τρία καφενεία τα υπόλοιπα είναι εγκατεστημένα….ήταν μια αποτυχία όλο αυτό….

  7. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος από τον “σχεδιασμό” ενός έργου όπου ξεριζώνουν υπάρχοντα δέντρα για να φυτέψουν άλλα πολύ μικρά δεντράκια τα οποία έχουν ήδη ξεραθεί μέσα σε μία εβδομάδα και τα οποία αντί να αντικαταστήσουν αμέσως με άλλα – έστω για το θεαθήναι – τα έχουν αφήσει ξερά, και ακόμη καλύτερα, τελικά δεν έχουν προβλέψει ούτε καν τι δέντρο θα βάλουν στο κέντρο του έργου, τότε πραγματικά δεν υπάρχει μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button