Τοπικά Νέα

Αντεγκλήσεις μεταξύ Λεβεντάκη – Κατσίβελα για κατάσχεση αντιμισθίας

Λεβεντάκης: Λοιπόν, δε θα ξανά αναφερθείτε σ’ εμένα ούτε εσείς, ούτε επιτρέπω για μένα απ’ την προσωπικότητά μου και την οικογένειά μου για όποιος τολμήσει θα του βγάλω το μάτι με πιρούνι σκουριασμένο και θα πάθει γάγγραινα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Συνεχίζουμε”, και πρώην δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, αναφέρθηκε στην κατάσχεση μέρους της αντιμισθίας του δημάρχου, λέγοντας, «Σε προηγούμενή συνεδρίαση του Δ.Σ. έκανα μια ερώτηση για ένα θέμα που θέλατε να περάσατε λάθρα και αφορούσε την κατάσχεση κάποιας αντιμισθίας του Δήμου. Ρώτησα τον Αντιδήμαρχο οικονομικών και δεν γνώριζε τι αφορούσε, σας ρώτησα και εσάς αλλά προφασιστήκατε ότι δεν είσαστε υποχρεωμένος να ενημερώσετε. Χρειάστηκε να φύγω και εν τη απουσία μου είπατε αυτά που δεν είχατε την τόλμη και το θάρρος να πείτε κατά την παρουσία μου. Αν ήσασταν ένας κοινός άνθρωπος δεν ετίθετο θέμα και θα είχατε την συμπάθειά μου, όμως είναι πάρα πολύ άσχημο ο πρώτος πολίτης του Δήμου να μην έχει ο θάρρος να πει για κάτι το οποίο του συμβαίνει, και το δεύτερο είναι ότι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα και για τους αιρετούς οφείλουν να κάνουν πόθεν έσχες, που σημαίνει ότι κάθε δημόσιος άντρας να μιλά με ευθυκρισία για πράγματα που αφορούν την δημόσια διοίκηση. Ειλικρινά όταν λέγατε θα χαρίσετε την αντιμισθία σας στο δήμο τη εννοούσατε…»;

Ο δήμαρχος απατώντας στον κ. Κατσίβελα ανέφερε πως όταν είπε ότι δεν ήθελε τον μισθό, το εννοούσε τότε και τώρα. Για να πει στη συνέχεια πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, «εγώ είχα ένα θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ, μου επιστρέφονται 7 εκ. Ευρώ τώρα με τον καινούργιο νόμο του Μητσοτάκη, τα παίρνω πίσω. Δεν έχω ποινικό ούτε μια ώρα και για αυτό είμαι δήμαρχος. Το αν βρέθηκε μια υπάλληλος και είπε ότι κακώς είχα τα λεφτά στο εξωτερικό δεν απολογούμαι […] Λοιπόν, δε θα ξανά αναφερθείτε σ’ εμένα, ούτε εσείς, ούτε επιτρέπω για μένα απ’ την προσωπικότητά μου και την οικογένειά μου για όποιος τολμήσει θα του βγάλω το μάτι με πιρούνι σκουριασμένο και θα πάθει γάγγραινα. Κι εγώ κιλοτάκι σα μερικούς που πάνε πίσω από την πλάτη και μιλάνε για καρτέλ και για παπαριές, συγγνώμη κύριοι, εντάξει; Λοιπόν, κι ότι εγώ λασπολόγησα να πω ότι πήγαν 7 εκατομμύρια κι ότι δεν έχει εταιρεία κι αν δεν του ‘κανα, κι αν δεν κατέφυγα στη Δικαιοσύνη έχω είκοσι μάρτυρες εδώ μέσα το οποίο αναφερόταν αυτό…», ανέφερε σε αυστηρό ύφος ο κ. Λεβεντάκης.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button