Εκπαίδευση

Λειτουργία Θερινού Σχολείου για νέους Ομογενείς από την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά (ΠΟΑΚ) το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την υποστήριξη πολλών δήμων, ατόμων και επιχειρήσεων οργανώνουν το θερινό σχολείο στην Καλαμάτα για 15η συνεχή χρονιά για νέους ομογενείς, από την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

 

Πρόκειται για ένα σχολείο για τους νέους και νέες μας που είναι μοναδικό στον ελληνισμό της διασποράς. Οι στόχοι του σχολείου είναι να εμφυσίσει στους συμμετέχοντες την αγάπη για την πατρίδα μας, να ενισχύσει την ελληνική τους ταυτότητα και να γίνουν πρεσβευτές του ελληνισμού στους τόπους διαμονής τους. Το πρόγραμμα του σχολείου περιλαμβάνει την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, ελληνικών χορών καθώς και επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χόρους αλλά και διασκέδαση (ελληνικές βραδιές, μπάνια).

 

Παρακαλούμε νέους και νέες από 18 μέχρι 24 ετών που θέλουν να συμμετάσχουν στο θερινό ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Οι συμμετέχοντες πληρώνουν μόνο το αεροπορικό εισητήριο και ένα τέλος εγγραφής (registration fee) τα οποία καλύπτουν την διδασκαλία, διαμονή στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου και δύο γεύματα την ημέρα για όλη την διάρκεια του σχολείου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (https://www.panmessinian.com/) ή επικοινωνήστε με την Συντονίστρια του σχολείου Μαργαρίτα Μπούρα (514-992-8520, margaretbouras@hotmail.com) ή την Β’ Γραμματέα Τζίνα Χρέππα (Gina Chreppas gchreppas@hotmail.com, 416-658-9372).

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Τάσσος Δημόπουλος                                    Μάρελ Κατσίβελα
Πρόεδρος Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας  Γενική Γραμματέας Αμερικής και Καναδά
Μαργαρίτα Μπούρα                               Τζίνα Χρέππας
Συντονίστρια θερινού σχολείου            Β’ Γραμματέας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button