Αγροτικά

Μελισσοκομία: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα του 2020 1-2 λεπτά

Ανοιχτές είναι οι προσκλήσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις δράσεις 4.1 «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης» και 1.4 «Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων της κυψέλης» στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2020.

Για την υλοποίηση της Δράσης 1.4 «Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων της κυψέλης» έχει καθοριστεί το ποσό των 100.000 ευρώ για το έτος 2020. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς υποβάλλουν στη Δ/νση Συστημάτων Εκτροφής Ζώων, μέχρι 21 Ιουλίου 2020, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για την υλοποίηση της Δράσης 4.1 «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης» έχει καθοριστεί το ποσό των 200.000 ευρώ για το έτος 2020. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς υποβάλλουν στη Δ/νση Συστημάτων Εκτροφής Ζώων, μέχρι 31 Ιουλίου 2020, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.