Μεσσήνη

. Μια δράση ορόσημο: Δημιουργία Περιπατητικής διαδρομής στο αλσύλλιο της Μπούκας

Γιάννης Λάσκαρης

 

Μια είδηση που αφυπνίζει την προσδοκία δεκαετιών  για την αναβάθμιση ενός  παραμελημένου δημόσιου χώρου και συνάμα απογειώνει την ελπίδα για την αξιοποίηση του είναι αυτή της πρωτοβουλίας που έλαβε ο δραστήριος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ για τη δημιουργία περιπατητικής διαδρομής στο αλσύλλιο της Μπούκας.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία που «ανοίγει» ορίζοντες ανάπτυξης για την πόλη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου:

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.του Σ.Α.Μ. και την άδεια της Διεύθυνσης Δασών Μεσσηνίας ο Σύλλογος μας προγραμματίζει την Κυριακή 28/02/21 και ώρα 9:30π.μ να οριοθέτηση/δημιουργήσει περιπατητική διαδρομή 1000μ. στο αλσύλλιο της Μπούκας. Καλούνται τα μέλη του συλλόγου καθώς φίλοι και εθελοντές από τον Δήμο μας που επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτή την δράση να συναντηθούμε την παραπάνω ώρα στην εκκλησία  ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.  Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6945003291 (Το Διοικητικό Συμβούλιο: Πουλάκος Ιωάννης:πρόεδρος/Κολαμπά Δήμητρα:αντιπρόεδρος/Βασιλαδιώτη Ευγενία:γραμματέας/Ψαλλίδας Γεώργιος:ταμίας/ Ζαχαρόγιαννης Ηλίας-Παναγιωτόπουλος Κυριάκος-Χούλιαρης Μιχάλης:μέλη).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.