Αγροτικά

Ξεκίνησε η διαδικασία μεταβολής του ΚΑΔ για τους αγρότες που συμμετέχουν σε Λαϊκές Αγορές

Κατόπιν επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας – Θράκης με το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει πως μπορούν οι παραγωγοί να προβούν σε μεταβολή του Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας σε αμιγώς παραγωγικού στις εφορίες που ανήκουν.

Η Ομοσπονδία τονίζει πως ήταν πρωτεργάτης στη δημιουργία αμιγώς παραγωγικού Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) προς επίλυση των πολλών προβλημάτων που ανέκυψαν καθ’ όλη τη διάρκεια στην 1η φάση της πανδημίας και υπενθυμίζει πως οι νέοι ΚΑΔ είναι οι εξής:

-Κ.Α.Δ.: 47.81.10.01 – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Λιανικό εμπόριο τροφίμων, ποτών και καπνού, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, ο οποίος αφορά σε προϊόντα γης και θάλασσας και

-Κ.Α.Δ.: 47.89.10.01 -ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, ο οποίος αφορά σε λουλούδια, βότανα, κλπ

Επίσης, προς διευκόλυνση στις εφορίες και στους λογιστές πληροφορεί ότι οι εν λόγω ΚΑΔ έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ 5296Β’/02.12.2020.

agro24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button