Πολιτική

Παν.Χειλάς: Υπάλληλοι της Περιφέρειας απείλησαν υποψήφιο σύμβουλο για μη θέσει υποψηφιότητα

Σε καταγγελία ότι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου απείλησαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για να μη θέσει υποψηφιότητα προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, ιδρυτής του συνδυασμού “Νέα Δυναμική”, Παναγιώτης Χειλάς…

Ο κ. Χειλάς έκανε συγκεκριμένα την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας ότι Υπηρεσιακοί Υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάλεσαν στο γραφείο τους Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας και τον απείλησαν ευθέως να μην συμμετάσχει ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στερώντας του το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του “Εκλέγεσθαι”. Για το θέμα αυτό ήρθαν σε σύγκρουση.

Είναι ενήμερος ο κ. Περιφερειάρχης για τις πρακτικές συγκεκριμένων υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου; Έχουμε στη διάθεση μας τα πλήρη στοιχεία των εμπλεκόμενων και επιφυλασσόμαστε για την ενυπόγραφη ενημέρωση των αρμοδίων φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας.

Επιφυλασσόμαστε νομικά μέχρι να έχουμε πλήρη πληροφόρηση από τον κ.Περιφερειάρχη. Υπέρ ποίου και από ποιον εκπορεύονται οι ανήθικες και παράνομες (ποινικές) αυτές πρακτικές;”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button