Τοπικά Νέα

Προμήθεια εξοπλισμού αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης από πλοία στα λιμάνια Κυπαρισσίας, Μαραθόπολης και Μεθώνης

Το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας για την προμήθεια εξοπλισμού αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης από πλοία στα λιμάνια αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας (Κυπαρισσίας και αλιευτικά καταφύγια Μαραθόπολης και Μεθώνης), όπως πλωτά φράγματα, μέσα περισυλλογής, χημικές διασκορπιστικές ουσίες, απορροφητικά υλικά και μέσα και υλικά καθαρισμού ακτών, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Η Οικονομική Επιτροπή προέβη, επίσης στην έγκριση του 2ου πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης στους ανοικτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής αφ’ ενός του με προϋπολογισμό 169.000 ευρώ έργου βελτίωσης και συντήρησης του οδοφωτισμού στην Π.Ε. Μεσσηνίας και αφ’ ετέρου των με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργων υποδομής στην 7η επαρχιακή οδό και ειδικότερα στο τμήμα Διαβολίτσι – Κάτω Μέλπεια – Διμάνδρα, στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button