Εκπαίδευση

Πρόληψη του καπνίσματος: Έντυπο υλικό θα διανεμηθεί σε μαθητές και καθηγητές της Πελοποννήσου

143f8645a1f5eb63501e2139e5530e47_L


Στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, εκπαιδευτικό υλικό διατέθηκε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να διανεμηθεί σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, διατέθηκε εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το κάπνισμα καθώς και έντυπο υλικό σχετικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών και την προφύλαξη του κοινού.

Η διάθεση του υλικού στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας έγινε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, παρουσία του κ. Βασίλειου Διαμαντόπουλου, PhD Ιατρού Δημόσιας Υγείας Διευθυντή ΕΣΥ, Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου και του κ. Παναγιώτη Πετρόπουλου, Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.