Τοπικά Νέα

Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές Μεσσηνίας για πιθανό κρούσμα κορονoϊού

Νέο συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές Μεσσηνίας μετά και τον τελευταίο τακτικό έλεγχο που έγινε σε κρατούμενο από την Ανγκόλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός που έχει συλληφθεί καθώς δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας και κρατείτο στο Α.Τ. Τριφυλίας μεταφέρθηκε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς είχε διαταραχές στην κοιλιακή χώρα, χωρίς συμπτώματα COVID19.

Στη συνέχεια ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου σε έλεγχο για κορονοϊό (γρήγορο τεστ) ο οποίος πραγματοποιήθηκε όπως προβλέπεται λίγο πριν τη μεταφορά του σε δομή, διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός με “χαμηλό ιικό φορτίο” στον COVID19. Ωστόσο ο μοριακός έλεγχος θα δείξει αν έχει νοσήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθησαν δείγματα και από τους δύο αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας που τον είχαν συλλάβει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button