Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Μείωση των τελών για τις θέσεις ζητούν παραγωγοί κι επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς Κοπανακίου

Αίτημα-Αναφορά κατέθεσαν οι παραγωγοί κι επαγγελματίες-έμποροι που δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά Κοπανακίου με αρ. Πρωτ. 5696/17-5-2021 αίτηση που απευθύνεται στο Δήμαρχο Τριφυλίας Λεβεντάκη Γεώργιο, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχο Στριμπάκο Δημήτριο, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αυρηλιώνη Χαράλαμπο και στους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων με την οποία ζητούν τη μείωση των τελών τουλάχιστον κατά 50%. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαράντου Κουκούμη.

Το πλήρες κείμενο της αίτησης, το οποίο υπογράφεται από 60 παραγωγούς, έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, λόγω της Πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσής της, πολλοί από εμάς, ιδίως όσοι προερχόμαστε από άλλους δήμους ή και νομούς, δεν συμμετείχαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη λαϊκή αγορά του Κοπανακίου αλλά και όσοι συμμετείχαμε ο τζίρος μας μειώθηκε κατά πολύ, αφού και οι καταναλωτές είχαν δυσκολία ή και απαγόρευση στις μετακινήσεις τους.

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η απόφασή σας να μειώσετε μόνο κατα 50 ευρώ τα τέλη για τις θέσεις που μας έχετε παραχωρήσει είναι ελάχιστο σε σχέση με την απώλεια εισοδήματος που είχαμε.

Ζητάμε να δείτε με κατανόηση το αίτημά μας και να μειώσετε τουλάχιστον κατά 50% τα τέλη που καταβάλουμε για τις θέσεις που κατέχουμε σε σχέση με τη προηγούμενη περίοδο.

Ακολουθούν 60 ονοματεπώνυμα με υπογραφές

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Να τακτοποιήσουν πρώτα τις οφειλές στο Δήμο και μετά να ζητήσουν μειώσεις. Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι που έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές και γι αυτούς να υπάρξει μέριμνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button