Τοπικά Νέα

Έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Τριφυλίας

Και στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου

Για την έγκριση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου (Ν. 3463/ 2016) για το χρονικό διάστημα από την 1/ 9/2014 έως και 31/8 2019, από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, στο Δήμο Τριφυλίας και στα Νομικά Πρόσωπα («Φορέας Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας», «Κοινωφελή Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας», «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Τριφυλίας» και Σύνδεσμος Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας») καλείται να αποφασίσει το Σώμα στη 18η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία.

Στην ίδια συνεδρίαση το σώμα θα αποφασίσει για τον καθορισμό ανώτατου επιτρεπόμενου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, ανά μήνα, του δημάρχου, γενικού γραμματέα και αντιδημάρχων καθώς και για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης των Γαργαλιάνων και τον ορισμό πενταμελούς επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button