Τοπικά Νέα

Γιάννης Μερκούρης: “Λεβεντάκης σε γονείς για γεφύρια και εργολάβους…”

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας Γιάννη Μερκούρη

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Μαρτίου η Δημοτική Αρχή είχε καλέσει να παρευρεθούν γονείς και κηδεμόνες από τους συλλόγους γονέων. Γιατί άραγε; Είχε κάτι σημαντικό να τους ανακοινώσει;

Τους ενημέρωσε για γεφύρια, για καλούς και κακούς εργολάβους και για την καταραμένη αντιπολίτευση που του εμποδίζει την υλοποίηση των έργων!!!

Κύριε Δήμαρχε, βρίσκεστε σε αποδρομή και πανικό και καταφεύγετε σε πράξεις που προσβάλουν το Δήμο και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Βεβαίως έχετε δικαίωμα, πρωτίστως όμως υποχρέωση ,να επικοινωνείτε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων,τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία . Κάτι που επί τέσσερα χρόνια δεν κάνατε και τους θυμηθήκατε τώρα προεκλογικά. Δεν έχετε όμως δικαίωμα να δημιουργείτε ακροατήριο εκμεταλλευόμενος την αγωνία των γονέων για να επιτεθείτε στην αντιπολίτευση. Ο νόμος στον οποίο επιρρίπτετε όλες τις δυσλειτουργίες του Δήμου ,σας παρέχει τις δυνατότητες να λειτουργήσετε ,όπως λειτουργούν όλοι οι Δήμοι της χώρας. Το μόνο εγώ μπορώ δεν σας το επέτρεψε!! Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης να παίζετε το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Δεν ομολογήσατε ότι λόγω της δικής σας ανικανότητας, ο Δήμος για μια χρονιά ακόμη και μάλιστα Μάρτιο μήνα δεν έχει τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό!! Βρήκατε όμως την ευκαιρία να κατηγορήσετε τους υπαλλήλους.

Κύριε Δήμαρχε ,τέταρτη χρονιά στη διοίκηση του Δήμου και δεν έχετε κάνει τίποτε για τα σχολικά διδακτήρια. Το απόλυτο μηδέν. Είχατε τεχνικό Πρόγραμμα και προϋπολογισμό. Ποιος σας εμπόδισε; Η μόνη σύμβαση που υπογράψατε ήταν αυτή για την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του Δημοτικού Σχολείου Κοπανακίου με πάνελ!! Ούτε και αυτήν δεν την υλοποιήσατε διότι δεν εξασφαλίσατε την σχετική άδεια!! Ήταν μια απ΄ευθείας ανάθεση και αυτή, των οποίων είστε υπέρμαχος. Ποιος θα τα πληρώσει τα πάνελ ;

Κύριε Δήμαρχε στο ψηφισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνονται έργα προϋπολογισμού 383.000 ευρώ,το οποίο προέκυψε μετά από ενίσχυση με 70.000 ευρώ με την εναλλακτική πρόταση που ψηφίσαμε. Ποσό μηδαμινό για τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων. Τριάντα μία σχολικές μονάδες με διακόσιες περίπου σχολικές αίθουσες. Το ποσό αυτό είναι κατανεμημένο για τρεις διαγωνισμούς και όχι σε έναν όπως ψευδώς ισχυριστήκατε για τη δημιουργία εντυπώσεων .Οι διαγωνισμοί αυτοί ολοκληρώνονται σε ένα μήνα και έχουμε ανάδοχο. Που είναι κ.Δήμαρχε οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια;

Η διαφορά μας είναι στον τρόπο εκτέλεσης των έργων. Εμείς είμαστε υπέρ των διαγωνιστικών διαδικασιών και εσείς υπέρ της ανάθεσης σε φίλους καλούς εργολάβους επικαλούμενος τη γρήγορη ολοκλήρωση. Φθάσατε στο σημείο να εγκαταστήσετε εργολάβους χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τις απαραίτητες- νόμιμες προϋποθέσεις. Δε σας τρομάζει η απώλεια του μικρού μαθητή σε σχολείο της Δράμας;

Όλα αυτά σας οδηγούν στο να λειτουργείτε με τρόπο που δε σέβεστε το Δημοτικό Συμβούλιο ,απαξιώνετε τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου και περιφρονείτε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Μας καλείτε να συνεδριάσουμε και μέσω της άθλιας λειτουργίας της τηλεδιάσκεψης για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid και ταυτόχρονα καλείτε και ακροατήριο να κατηγορήσετε την αντιπολίτευση. Αυτό και αν δεν είναι πολιτική απρέπεια.

Έχει πολλές φορές τονιστεί ότι τα χρήματα για τις λειτουργικές δαπάνες δεν επαρκούν και πρέπει οι σχολικές επιτροπές να τύχουν επιχορήγησης. Δεν εισακουστήκαμε και έρχεστε σήμερα πέντε μήνες πριν τις εκλογές να χύσετε κροκοδείλια δάκρυα. Φταίνε όλοι,το διαλυμένο κράτος ,οι τεμπέληδες υπάλληλοι ,εκτός από εσάς. Σας έμαθαν όλοι τώρα. Τεράστια ψεύδη για να πλήξετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους.

Εμείς έχουμε την καλή διάθεση να ενισχύσουμε τα έργα για τα σχολεία ,μειώνοντας κάποιους κωδικούς. Εσείς έχετε την ανάλογη διάθεση; Όχι άλλα ψέματα. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Θα λειτουργήσουμε υπεύθυνα και στα πλαίσια της νομιμότητας.

Σχετικά Άρθρα

11 Σχόλια

    1. Για αυτο η περιοχη δεν πρόκειται να παει ποτε μπροστα.
      Γιατι εχουμε κουτσο άλογο μπροστα και αναπηρα αλογα πισω.
      Οτι και να γινει οποιος και να εκλεγει απο τους υποψηφιους δεν θα ειναι αξιος .
      καληνύχτα Κυπαρισσία

  1. Πάτε καλά; Όλα τα εμπόδια τα βάζει η Αντιπολίτευση;
    Εδώ δεν έχουμε νερό στην Ανω Πόλη δύο μέρες τώρα.
    Μήπως έκανε σαμποτάζ η αντιπολίτευση;
    Ρε δεν πάτε καλά. Αυτό λέγεται ανικανοτητα. Εκείνος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ έχει καταλάβει τι έχει γίνει στην Άνω Πόλη; Ας τον ενημερώσει κάποιος. Γιατί αν έιχε καταλάβει τι έχει γίνει θα είχε παραιτηθεί ήδη. Ο Άνθρωπος είναι στον κόσμο του. Δήμαρχε έχεις να μάς πεις κάτι εσύ;

  2. Γιαννη τι πεισμα ειναι αυτο;;
    Πηγαινε μαζι με το Λεβε να φτιαξεται παπαδες!
    Τι θελεις και διαλεγεις παντα κουτσα αλογα;

  3. Μερκούρη , κοπηκες στο τεστ ευφυΐας ; ! Εμ για αυτό είσαι Δημοτικός Σύμβουλος του αποτυχημένου Κατσιβελα.

  4. Υβριστή & Επαγγελματία Αεργε Δημοτικέ Συμβουλέ,

    Λειτουργείς ως η 5η Φάλαγγα στο Δήμο Τριφυλίας .

    Η προσφορά σου στα δημόσιο συμφέρον είναι η χείριστη , κάκιστη , και είσαι το ζωντανό παράδειγμα για τις πολιτικές που ευθύνονται για τα χρόνια προβληματα του Δήμου Τριφυλίας.

    Το 2019 , ο λαός της Τριφυλίας , ανέτρεψε αυτούς που θεωρούσαν τον Δήμο προσωπικής τους ιδιοκτησία , ανέτρεψε αυτούς που ενδιαφέρονταν για το προσωπικό τους συμφέρον, ανέτρεψε αυτούς που έστελναν ” διάφορους ” για να διαβαλλουν συμπολίτες που πολύ απλά είχαν διαφορετική άποψη που φυσικά δεν ταίριαζε στην δική τους.

    Επαγγελματίες Άεργοι Σύμβουλοι όπως Γιάννης Κατσούλας , Ανδρέας Μαθιουδάκης , Ανδρέας Φωτόπουλος, Γιάννης Καλκαβουρας , Ανδρέας Μπουγάς , Σία Νικολοπουλου,Τάσος Μεθενιτης , καθώς και οι λοιποί υποψήφιοι όλων των Δημοτικών Ενοτήτων σε επίπεδο Δήμου και Κοινότητας που συστρατευθηκαν δίπλα στον αποτυχημένο Παναγιώτη Κατσιβελα.

    Ο Δήμαρχος Γεώργιος Λεβεντακης και οι άξιοι Σύμβουλοι / Συνεργάτες του , κάνουν μια τιτάνια προσπάθεια να ορθοποδήσει ο Δήμος.

    Είναι η Σωστή Πλευρά της Ιστορίας!

    Εσείς είστε τα πιο σκοτεινά χρόνια , ότι οπισθοδρομικό γνώρισε αυτός ο τόπος και θα συνιστά μέγιστη αμαρτία η όποια επανεκλογή σας και επαναφορά σας στην Ηγεσία του Δήμου.

    1. Έγινες πολύ βαρετός επαναλαμβάνοντας κάθε φορά τα ίδια. Το ποιος είναι άεργος και υβριστής φαίνεται από τα γραφόμενα σου. Θα γίνεις πιο πειστικός βγάζοντας την κουκούλα που φοράς .

  5. Με την ανακοίνωση αυτή αποκαλύπτονται τα ψέματα και λάμπει η αλήθεια. Ευχαριστούμε. Συνεχίστε να αποκαλύπτεται τα ψέματα που μας λένε γιατι θέλουμε την αλήθεια. Ως εδώ τα ψέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button