Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Έκκληση προς τους οδηγούς και τους κατόχους οχημάτων

Ενόψει του “ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας” 2023, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς και τους κατόχους οχημάτων ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και να αποφευγχθούν τα ατυχήματα.

Σχετικά με τη μεγάλη διοργάνωση, η οποία περνά αύριο Παρασκευή από την Μεσσηνία και το Δήμο Πύλου – Νέστορος, έχει γίνει γνωστό πως θα υπάρξει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας από την Costa Navarino μέχρι το Χαρακοπιό, το διάστημα 10.30 π.μ. – 1.30 μ.μ.

Η διαδρομή ΕΤΑΠ 3 εκτείνεται από την Costa Navarino ως την Κυπαρισσία, με σημείο εκκίνησης το “Navarino Dunes”, σε μια απόσταση 153 χλμ. και υψόμετρο: 1621 μ.

Επισημαίνεται πως δεν πρέπει να υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα, ενώ δε θα επιτρέπεται και η διέλευση από τις: Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύλου, Ε.Ο. Πύλου – Καλαμάτας (έως την Τράπεζα Πειραιώς), Φιλελλήνων, Μεθώνης, Ε.Ο. Πύλου – Μεθώνης, Ε.Ο. Μεθώνης – Κορώνης, Ε.Ο. Κορώνης – Ριζόμυλου.

Ο “ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας” 2023 συνεχίζεται και το Σάββατο 6 Μαϊου: θα υπάρξει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας από την Costa Navarino μέχρι το Αμπελόφυτο το διάστημα 8.30 π.μ. με 10.30 π.μ. ΕΤΑΠ 4: 6 Μαΐου, Costa Navarino – Αρχαία Ολυμπία, εκκίνηση: “Navarino Dunes”, απόσταση 133,5 χλμ., υψόμετρο: 1089 μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button