Αθλητικά

Δεν τον πήρε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι και τώρα έχει ρήτρα 100.000.000

Τον θυμάστε τον Κάρλος Βινίσιους; Τον Βραζιλιάνο επιθετικό που για δύο καλοκαίρια, το φετινό και το περυσινό, απασχόλησε  μεταγραφικά τον Ολυμπιακό;

Και, για να είμαστε ακριβέστεροι, τον απασχόλησε σοβαρότατα, ειδικά το περασμένο, ωστόσο οι Eρυθρόλευκοι επέλεξαν να πάνε στη safe επιλογή του Ελ Αραμπί, παρά να μπουν στη διαδικασία της διαπραγματεύσης με τη Νάπολι στην οποία και άνηκε ο ποδοσφαιριστής.

Τότε μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχε η πληροφορία πως οι “παρτενοπέι” συζητάνε ακόμη και δανεισμό του. Η Μπενφίκα, δεν την… επιβεβαίωσε, αφού δαπάνησε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου 17 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.

Φημολογείται ωστόσο πως το ποσό δαπανήθηκε εξ ημισίας με τον μάνατζερ του 24χρονου φουνταριστού τον περίφημο Ζόρζε Μέντες, σε  μια κίνηση που έτσι κι αλλιώς συνηθίζει σε διάφορες ομάδες και ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί.

Ο Βραζιλιάνος δεν ξεκίνησε και τόσο καλά τη σεζόν, ωστόσο τις τελευταίες 40 μέρες “γράφεi” ασταμάτητα. Στα 10 τελευταία ματς των Λουζιτανών έχει βρει δίχτυα 9 φορές, σκοράροντας κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά περίπου 50 λεπτά! Προπορεύεται στην κατάταξη των σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 9 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ!

Επιδόσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα στην Πορτογαλία όχι για το αν θα φύγει, αλλά για το αν θα φύγει άμεσα, τον επόμενο μάλιστα Ιανουάριο, κάτι που άφησε ανοιχτό ως ενδεχόμενο και ο ίδιος ο Μέντες με δηλώσεις του σε media της χώρας.

Το πλέον εντυπωσιακό; Ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατ. ευρώ! Δύσκολο προφανώς να “σπάσει”, αλλά ήδη στην Πορτογαλία γίνεται λόγος πως εύκολα ο Κάρλος Βινίσιους, ένας δηλαδή από τους καλοκαιρινούς στόχους του Ολυμπιακού, μπορεί να γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Μπενφίκα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button