Κόσμος

Διεστραμμένος δάσκαλος στις ΗΠΑ βίαζε μαθήτριά του από τα 14 μέχρι τα 17 της

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με την κοπέλα και ισχυρίζεται ότι η σχέση τους ήταν αποκλειστικά και μόνο φιλική

Αντιμέτωπος με κατηγορίες αποπλάνησης, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση βρίσκεται ένας 33χρονος δάσκαλος από το Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μαθήτριά του από τα 14 μέχρι τα 17 της χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι τοπικές Αρχές, ο Daniel McMenamin είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά ερωτικά την έφηβη κοπέλα τον Νοέμβριο του 2014. Το κορίτσι ήταν μαθήτρια στην τάξη όπου δίδασκε ο 33χρονος, στο ιδιωτικό σχολείο Lawrence Woodmere Academy.

Ο δεσμός ανάμεσα σε μαθήτρια και καθηγητή πιστεύεται ότι κράτησε 3 χρόνια, μέχρι την αποφοίτηση της κοπέλας.

Όπως μεταδίδει το Newsday, ο διεστραμμένος δάσκαλος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες και κρατείται με εγγύηση 280.000 δολαρίων. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με την κοπέλα και ισχυρίζεται ότι η σχέση τους ήταν αποκλειστικά και μόνο φιλική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button