Τοπικά Νέα

Δ.Σ. Τριφυλίας: «Επίθεση» Λεβεντάκη στην αντιπολίτευση για τα σχολεία [βίντεο]

Πυρά κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης -και- με αφορμή την χθεσινή απουσία της αντιπολίτευσης από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης.

Ο κ. Λεβεντάκης επανέλαβε τη θέση του ότι η αντιπολίτευση αποτελεί τροχοπέδη στα έργα που θέλει να υλοποιήσει η δημοτική αρχή και αναφέρθηκε ειδικότερα σε εργασίες σε σχολικές μονάδες, καθώς στη συνεδρίαση είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολίων της περιοχής.

Ο δήμαρχος είπε ότι έδωσε αναθέσεις σε τοπικούς εργολάβους για να φτιαχτούν οι εκκρεμότητες στα σχολεία, ωστόσο αυτές σταμάτησαν έπειτα από καταγγελίες, με την αντιπολίτευση να ζητά να γίνουν διαγωνισμοί.

Αναφορές έγιναν για την πλατεία των Γαργαλιάνων, το οικόπεδο που είναι να γίνει το αθλητικό κέντρο στην Κυπαρισσία αλλά και τα χρήματα (2 εκ. ευρώ) που εξασφαλίστηκαν για έργα στην Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ. Σαράντος Κουκούμης χαρακτήρισε “προεκλογική” την ομιλία του δημάρχου, συμπληρώνοντας ότι αποτελεί ψευτοδίλημμα ότι φταίει η αντιπολίτευση για το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες στα σχολεία.

Από την πλευρά τους οι γονείς έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν ήταν παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button