Εκλογές 2019

Εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στην Κυπαρισσία η Χάιδω Παναγιωτοπούλου [εικόνες – βίντεο]

Πλήθος υποστηρικτών στο κάλεσμα της υποψήφιας δημάρχου

Στέλνουμε το μήνυμα πως η Τριφυλία θα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια, δήλωσε η επικεφαλής του Συνδυασμού “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” και υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία, παρουσία φίλων, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποστηρικτών της.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, η κα Παναγιωτοπούλου, ξεκίνησε την ομιλία της ευχαριστώντας τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του κάνοντας αναφορά στα συναισθήματα που της δημιουργεί ο τόπος της, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στους πολίτες της Τριφυλίας.

Μίλησε για υλοποίηση έργων με σχέδιο και όχι υλοποίηση πρόχειρων παρεμβάσεων με εφήμερα αποτελέσματα λόγω των εκλογών. «Με λυπεί ότι το φυσικό κάλος του τόπου μας δεν έχει αναδειχτεί όπως πρέπει, με λυπεί η τάση φυγής των νέων. Τα πάντα μπορούν να γίνουν μέσα από τη δουλειά και τις στρατευμένες δράσεις. Θα είμαι διπλά σας, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, δεν περισσεύει κανένας, όλοι μαζί θα πετύχουμε το σχέδιο που έχουμε και θα το εφαρμόσουμε», είπε με έμφαση η κα Παναγιωτοπούλου.

Μιλώντας για τα έργα υποδομής την Κυπαρίσσια αναφέρθηκε στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, που αποτελείται από αμίαντο, για το δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, για το οδικό δίκτυο και την τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης. Αναφέρθηκε στην ανάπλαση της Άνω Πόλης και την ανάδειξη των ιστορικών κτηρίων, την οριοθέτηση των καταστημάτων και την φροντίδα του Κάστρου των Γιγάντων. Μίλησε για την ανάπτυξη του λιμανιού και της παραλιακής ζώνης της Κυπαρισσίας. Επιπλέον, μίλησε για την αξιοποίηση του κτηρίου της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των σχολικών κτηρίων.

«Πριν αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε, θα πρέπει να σκεφτούμε και με την καρδιά μας και με το μυαλό μας. Ποιοι είναι εκείνοι που έχουν όρεξη και ικανότητές, και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα», τόνισε η κα Παναγιωτοπούλου. Τέλος, επανέλαβε πως, «αν είστε ευχαριστημένοι με αυτά που γίνονται στον τόπο, μην μας ψηφήστε, αν όμως όχι τότε να μας ψηφήσετε, μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, μακριά από αγκυλώσεις τοπικιστικές και πολίτικες. Μπορούμε όλοι μαζί, σας ζητούμε να μας δώσετε την ευκαιρία και όλοι μαζί να κάνουμε την Τριφυλία πρωταγωνίστρια».

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button