Δήμος Οιχαλίας

Εγκριση σχεδίου προϋπολογισμού στον Δήμο Οιχαλίας

Το σχέδιο προϋπολογισμού του δήμου για το 2023 και προγραμματικές συμβάσεις με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση έργων, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας σήμερα, στις 12 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, οι προγραμματικές συμβάσεις του δήμου με την Περιφέρεια αφορούν: α) Την αποκατάσταση υποδομών και βελτίωση ασφάλειας στις οδούς Διαβολίτσι προς Αγία Θεοδώρα και Καλύβια προς Τουρκολέκα, που θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς πόρους. β) Αναπλάσεις ιστορικών κτηρίων και μνημείων του δήμου, που έχουν ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2022 και θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του δήμου και της Περιφέρειας.
Στη σημερινή συνεδρίαση, ακόμα, αναμένεται να συζητηθούν και να εγκριθούν: Το δεύτερο αίτημα παράτασης της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Διαβολιτσίου και η παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης της κατασκευής τεχνικών έργων για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button