ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ιδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών

Ευχαριστήρια Επιστολή του Προϊσταμένου τον Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών προς το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια για τη δωρεά τον ποσού των 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Σύλλογος διδασκόντων τον Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρελία για τη δωρεά τον ποσού των 4.000 ευρώ. Η ζεστασιά με την οποία ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το `Ιδρυμα σας και εκφράζει την ειλικρινή σας επιθυμία για κοινωνική προσφορά.

Για το σχολείο μας, η συνεργασία με μια επιχείρηση γνωστή, σε όλη την επικράτεια της χώρας, για το ανθρωπιστικό της πρόσημο αποτελεί τιμή και παράσημο. Μαζί με τις συναδέλφους μου, Μιχαήλ Μαρία και Πανταζοπούλου Αθανασία δεσμευτήκαμε, από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας, να προσφέρουμε στους μαθητές μας και στο σχολείο με όλες μας τις δυνάμεις και η κίνησή σας να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, μας γεμίζει με απερίγραπτη περηφάνια και ικανοποίηση.

Η δωρεά των 4.000 ευρώ θα αξιοποιηθεί για τη βελτίωση των υποδομών της σχολικής μας μονάδας. Πρωτίστως όμως, προορίζεται να επενδυθεί στην επίτευξη των βασικότερων στόχων της παιδαγωγικής διαδικασίας που θέλει παιδιά ευτυχισμένα μέσα σε ένα ασφαλές και καλά εξοπλισμένο σχολικό περιβάλλον, κατάλληλο για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Παρακαλώ, αναμείνατε για μελλοντική επιστολή, στην οποία θα αποτυπώνεται το νέο πρόσωπο της σχολικής μας μονάδας, χάρη της δωρεάς σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button