Lifestyle

Ζώδια: Για ποιους έρχονται μαύρα μαντάτα

Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προειδοποιεί για όσους θα είναι δύσκολο αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε απρόσμενα γεγονότα (οικονομικά-συναισθηματικά) αλλά αρχίζει και περίοδος δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή στο εξής στα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε αλλά και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Προσοχή στις… παρορμήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο (α’ δεκ). Προσοχή παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ

Θα σας ξαφνιάσουν οι εξελίξεις, οι οποίες έρχονται (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης. Φίλοι βοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα οικονομικό (συναισθηματικό θέμα) θα σας ξαφνιάσει. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό-κοινωνικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας θα πάρουν μια νέα τροπή (α’ δεκ). Θα περάσετε σε περίοδο δράσης (μέχρι 25/3/2023). Ανοίγονται νέοι δρόμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον εργασιακό σας χώρο (ή υγείας) θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αδράξτε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα εμφανιστούν απρόοπτα (α’ δεκ). Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα σας ξαφνιάσει (α’ δεκ)! Θα πρέπει το διάστημα που ακολουθεί θα ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται ώρα δράσης αλλά και απρόβλεπτων γεγονότων τα οποία θα σας ξαφνιάσουν (α’ δεκ) με την είσοδο του Άρη, στο ζώδιο των Διδύμων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει την φιλική για σας θέση που είχε ως τώρα, και κάνει την είσοδό του στους Διδύμους (μέχρι 25/3/2023). Τα οικογενειακά εν δράση. Προσοχή κρυολογήματα, μικροατυχήματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button