Κόσμος

Η δυστοπία ξεκινά; Ιαπωνική εταιρεία αγοράζει και πουλά πρόσωπα για να φτιάξει μάσκες – Βίντεο

Ένα κατάστημα με μάσκες στο Τόκιο της Ιαπωνίας δημιουργεί εντυπωσιακά ρεαλιστικές μάσκες, που μπορούν να ξεγελάσουν τον καθένα.

Η ιαπωνική εταιρεία Kamenya Omoto «αγοράζει» τα πρόσωπα ανθρώπων έναντι 40 χιλ. γεν για να αποκτήσει το δικαίωμα να τα κάνει μάσκες.

Οι γραφίστες της εταιρείας χρησιμοποιούν φωτογραφίες και τρισδιάστατα δεδομένα του επιλεγμένου προσώπου, προτού δημιουργήσουν τις χειροποίητες μάσκες.

Ο ιδιοκτήτης του προσώπου θα λάβει μερίδιο των εσόδων, εάν η μάσκα του γίνει δημοφιλής, αλλά δεν επιτρέπεται να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

Και είναι τόσο πολλές οι αιτήσεις εκείνων που θέλουν να πουλήσουν το πρόσωπό τους, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη οι υποψήφιοι περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο.

Προς το παρόν, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν τη μάσκα του ιδιοκτήτη της εταιρείας έναντι περίπου 98 χιλ. γεν (περίπου 788 ευρώ), αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσουν κι άλλες μάσκες.

«Θα αγοράζουμε και θα πουλάμε τα πρόσωπά σας. Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας έχει τώρα γίνει πραγματικότητα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε έναν κόσμο γεμάτο πρόσωπα ίδια με το δικό σου» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button