Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΕκλογές 2019

Η. Κανάκης για τον Δ. Καφαντάρη: “Ο επισκέπτης δήμαρχος… ευρισκόμενος σε πολιτικό πανικό επιχειρεί να βαφτίσει το ψάρι κρέας”

Άρθρο του, υποψήφιου δημάρχου Δήμου Πύλου – Νέστορος, και επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», Ηλίας Κανάκη.

Ο επισκέπτης δήμαρχος

 

 

Ο απερχόμενος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, ευρισκόμενος σε πολιτικό πανικό επιχειρεί, για μια ακόμα φορά, να βαφτίσει το ψάρι κρέας, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των δημοτών μας, λίγες μέρες από τις κρίσιμες εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Ο απερχόμενος δήμαρχος, μόλις 15 μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση, προσπαθεί να βρει σωσίβιο στην εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου, επιχειρώντας απεγνωσμένα να εμφανίσει ως σπουδαίο «έργο» τα ελάχιστα που έπραξε στα 9 χρόνια της δημαρχοντείας του.

 

Κατανοούμε πλήρως τον πανικό και την ανάγκη του απερχόμενου δημάρχου να πείσει τους πολίτες ότι δεν υπήρξε καταστροφικός δήμαρχος για το δήμο μας. Ωστόσο, η αστεία προσπάθειά του να κάνει δημόσιες σχέσεις, το μόνο που γνωρίζει καλά, ακόμα και με τα …δέντρα, δεν μαρτυρά μόνο τα τραγικά αδιέξοδα της δημοτικής αρχής και του κ. Δημάρχου, αλλά δείχνει ότι ο κ. Καφαντάρης είναι επισκέπτης στο δήμο μας.

 

Αν δεν ήταν επισκέπτης στο δήμο μας, δεν θα τολμούσε να αρθρώσει λέξη για τα έργα και τις ημέρες του.

Αν ζούσε στο δήμο μας και διέθετε την ελάχιστη επαφή με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, δεν θα καμάρωνε, δεν θα πλάσαρε, δεν θα περιέφερε διαδικτυακά την πολιτική του ανυπαρξία.

Αν δεν ήταν επισκέπτης στο δήμο μας, αν είχε ίχνος αυτογνωσίας θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τις εγκληματικές πολιτικές του για όλα τα μεγάλα ζητήματα του δήμου μας. 

 

Στη διαχείριση των απορριμμάτων, ο απερχόμενος δήμαρχος, ήταν και θα παραμείνει ο δήμαρχος των πυρκαγιών, ο καταδικασμένος από την Ελληνική Δικαιοσύνη δήμαρχος.

 

Το οδικό δίκτυο της περιοχής μας ήταν και παραμένει ένα από τα χειρότερα στη Μεσσηνία. Όσοι «περπατούν» τους δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους του τόπου μας γνωρίζουν καλά το «έργο» του κ. Δημάρχου στους οδικό δίκτυο.

 

Οι αγροτικές υποδομές του δήμου είναι ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα ο αγροτικός πληθυσμός του τόπου μας να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις. Είναι γνωστό, ότι ο κ. Δήμαρχος προτίμησε οι πόροι αγροτικών προγραμμάτων να γίνουν γήπεδα και όχι έργα για την ανάπτυξη της γεωργίας. 

 

Τα πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας παραμένουν ανεκμετάλλευτα. Ασύνδετα μεταξύ τους, με σοβαρά ζητήματα συντήρησης, με «μισές» παρεμβάσεις (βλέπε καστρο Κορώνης), αποτελούν μια ανεκτίμητη κληρονομιά μεν, αλλά μια ανεκμετάλλευτη κληρονομιά δε.

 

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα, προκειμένου να ακυρώσουμε την εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να επιβάλει ο απερχόμενος δήμαρχος.

 

Δεν θα το κάνουμε όμως.

 

Αφήνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο στην κρίση των δημοτών μας, των κατοίκων του δήμου μας, εκείνων που ζουν καθημερινά τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας της δημοτικής του αρχής.

Άλλωστε, η εικονική – διαδικτυακή πραγματικότητα του απερχόμενου δημάρχου αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, ότι όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Καφαντάρης ήταν μόνο επισκέπτης στο δήμο μας.  

 

Οι πολίτες γνωρίζουν, οι πολίτες κρίνουν, οι πολίτες θα αποφασίσουν.   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button