Lifestyle

Η κόρη του Έλληνα επιχειρηματία που κάνει θραύση

Η πανέμορφη Noëlle Koutra είναι Ελληνοτσέχα, με μπαμπά Έλληνα επιχειρηματία και μητέρα Τσέχα παιδίατρο. Εκείνη είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός και των δύο με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη ομορφιά.

Περιζήτητη ως μοντέλο, με ευρωπαϊκή αναγνώριση, πρωτοεμφανιζόμενη ως ηθοποιός, αλλά με κρυφό στόχο να γίνει σχεδιάστρια μόδας, η Noëlle σκοπεύει να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι

Φωτογραφίζεται με άνεση τοπ μόντελ για μεγάλα ξένα περιοδικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών πρακτορείων που της προσφερουν δελεαστικά συμβόλαια συνεργασίας. Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό.

«Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Τραβούσα, βέβαια, κάποια βλέμματα. Ποτέ, όμως, δεν το έπαιρνα σοβαρά. Ήμουν και παραμένω χαμηλών τόνων», έχει δηλώσει η ίδια με τις φωτογραφίες της βέβαια να αποδεικνύουν άλλα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button