Τοπικά Νέα

Και στον Δήμο Τριφυλίας αυτοκίνητο από την ΤΟΥΟΤΑ για το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Η Δημοτική Τριφυλίας, αποδεχόμενη την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες, παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά της εταιρείας και για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία.

Σε ευχαριστήριο του ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της TΟΥΟΤΑ στην Καλαμάτα κ. Κακούρο, που ανταποκρίθηκε άμεσα, καθώς επίσης και προς τον υπάλληλο αυτού κ. Πετρίδη, για τη μεσολάβηση, έτσι ώστε να διατεθεί στο Δήμο Τριφυλίας το εικονιζόμενο όχημα.

Το όχημα αυτό, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δομής «Βοήθεια Στο Σπίτι», κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την πολιτική ηγεσία της χώρας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19).

Η εν λόγω δομή έχει επιφορτιστεί με πολύ σημαντικό έργο, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, καθώς εξυπηρετεί ομάδες συμπολιτών μας, που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας ή συμπολίτες μας που ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει αυτή τη χρονική στιγμή η χώρα μας και κατά συνέπεια και η περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, κάθε είδους προσφορά είναι σημαντική και πολύτιμη για όλους μας και αξίζουν πολλά μπράβο στην εταιρεία, του κ. Κακούρου, που στηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο μας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 02-04-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button