Αθλητικά

Κι επισήμως ο Ακασού στον Τέλλο Άγρα! Μεταγραφικό ντεμαράζ από τους “ερυθρόλευκους”

Ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άγρα

Ό Ζαν Μπατίστ Ακασού είναι και επίσημα παίκτης του Τέλου Άγρα, καθώς μπήκαν και οι απαιτούμενες υπογραφές, ενώ σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα των ερυθρόλευκων.

Αναμφισβήτητα αυτή είναι μια μεταγραφή που κάνει τη διαφορά και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ιθύνοντες της Γαργαλιανιώτικης ομάδας στοχεύουν ψηλά για το παρόν και το μέλλον… μιας και βρίσκονται σε συζητήσεις με τέσσερις ακόμη παίκτες!

Ο Ζαν Μπατίστ Ακασού, είναι ένας πληθωρικός μεσοαμυντικός παίκτης, με παραστάσεις και εμπειρίες από τη Β΄και τη Γ΄ Εθνική.  Γεννήθηκε στις 05 Νοεμβρίου 1985 στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Stade d” Abidjan και στη συνέχεια μετακόμισε στην Muangthong Utd. Έπαιξε κατά σειρά, στην BEC Tero Sasana, στην Budapest Honvéd, στην Pecsi MFC, στη Νίκη Βόλου, στον Απόλλωνα 1926, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Δόξα Δράμας, τον Τσικλητήρα Πύλου και με τελευταίο του σταθμό τον Ερμή Ζωνιανών.

Πήρε και έμπειρο τερματοφύλακα

Στην οικογένεια του Τέλλου Άγρα ανήκει πλέον και ο 30χρονος έμπειρος τερματοφύλακας Ιωάννης Μπροκάκης.

Γεννήθηκε το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης, κατάγεται από την Ιεράπετρα, έχει ύψος 1.83 μ. και προέρχεται από το σωματείο ΠΑΣ Κόρινθος όπου πέτυχε την άνοδο στην Γ΄ εθνική.

Επίσης έχεις αγωνιστεί στον Τσικλητήρα Πύλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΟ Κρουσώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button