ΑθλητικάΤοπικά Νέα

Κορωνοϊός: Καλά νέα για 105 ποδοσφαιριστές της Μεσσηνίας!

Ευχάριστα τα… μαντάτα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε άνω των 100 ποδοσφαιριστών τριών μεσσηνιακών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Όπως μεταδίδει το best-tv.gr, υστερα από την πρόσφατη εξέλιξη και τα πέντε κρούσματα που εντοπίστηκαν σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Διαβολιτσίου, άμεση ήταν η ενεργοποίηση του υγειονομικού μηχανισμού και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δόθηκαν 320 περίπου τεστ μοριακού ελέγχου ανίχνευσης κορωνοϊού τα οποία σήμερα έφερε από την αρκαδική πρωτεύουσα ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και από νωρίς το μεσημέρι 105 ποδοσφαιριστές υπεβλήθησαν σε εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρέθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ελέγχου και τα 105 τεστ ήταν αρνητικά. Είδηση που καλωσόρισαν άπαντες καθώς μεγάλη ήταν η ανησυχία που είχε προκληθεί τόσο στον ίδιο τον σύλλογο του Διαβολιτσίου που ήταν στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτών, όσο και σε εκείνους του Πάμισου αλλά και της ΠΑΕ Καλαμάτα, ποδοσφαιριστών των οποίων, όπως προαναφέρθηκαν, επίσης υπεβλήθησαν στα τεστ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button