Πελοπόννησος

Κορωνοϊός: Πρώτα «πυρά» από Πάτρα σε Κικίλια – «Τα Καρναβάλια τα διοργανώνουν οι Δήμοι, όχι ο υπουργός»!

Σαν… βόμβα έπεσε στο δήμο Πάτρας και στους κατοίκους και επιχειρηματίες της Αχαίας η σημερινή κυβερνητική απόφαση για αναβολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος Πάτρας κ. Πελετίδης αναμένεται να προβεί σε σχετικές δηλώσεις τις επόμενες ώρες, ενώ κατά το thebest.gr, σκοπεύει να ανακοινώνει την ακύρωση των παρελάσεων και λοιπών καρναβαλικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν σταλεί συγκεκριμένες οδηγίες στο ΠΕΣΥ.

Την ίδια στιγμή έχουμε τις πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία στην Πάτρα ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας  κ. Διαμαντόπουλος ανέφερε στο thebest.gr πως τα Καρναβάλια τα διοργανώνουν οι Δήμοι και όχι ο Υπουργός. Όπως είπε τηρεί στάση αναμονής για το τί θα πράξει ο Δήμος Πατρέων.

Επίσης ξενοδόχος κεντρικού καταστήματος επίσης τηρεί στάση αναμονής και λεει πως ειναι πολύ νωρίς και μιλά για λίγες πρώτες ακυρώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button