Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων “έξυπνης πόλης” στον Open Mall

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στη συνεδρίαση αύριο Τρίτη, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 11 το πρωί, καλείται να εγκρίνει το πρακτικό ΙΙ σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για το συγκεκριμένο υποέργο 4 του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων “έξυπνης πόλης” (σύστημα ασύρματης πρόσβασης – WiFi στο Διαδίκτυο – σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων).

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της κοινοπραξίας με την επωνυμία «Κ/Ξ Γ. Σκόνδρας – Κ.Τζινας».

Έγκριση πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής, της τεχνικής και της οικονομικής προσφοράς των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Εργασίες ανακαίνισης ΚΕΠ».

Έγκριση ή μη του πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για σύναψη σύμβασης με πιστωτικό ίδρυμα που θα προσφέρει την πιο συμφέρουσα για το δήμο προσφορά, για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου Τριφυλίας. Απόδοση λογαριασμού των αριθ. 1044/2022 και αριθ. 1058/2022 χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

Σχετικά Άρθρα

12 Σχόλια

  1. Μυαλά ανοιχτα και δημιουργικα!!
    Μπραβο σας !!
    Εμεις μπλεξαμε με τους ανταρτες τις μουριες και τη θολουρα των αριστερων (του κωλου βεβαιως βεβαιως)…
    Βοηθηστε μας γιατι ειμαστε οι αιμοδοτες σας..
    Σε λιγο θα υπαρχουν μονο ξενοι σε αυτη τη πολη…

    1. Τα μυαλά σας τα κλουβια φταίνε που πάτε και ψωνίζετε στην Κυπαρισσία.
      Είστε οι ίδιοι οι εχθροί της πόλης σας!
      Αριβεντερτσι Ρώμα!

  2. Όταν οι κομμώτριες, οι λουλουδουδες, οι γουρνοβοσκοι και οι ποδηλαταδες γίνονται εξουσία, είναι σίγουρο ότι θα πιάσουν τ’ αυγό και θα του ρίξουν ένα ξεγυρισμενο κούρεμα!
    Ναις μπαλαμό!

  3. Δεν πειράζει, αρκεί που εκδηλωσες τα ρατσιστικά σου αντανακλαστικά! Χρυσαυγουλο κυρία Ελένη και μάλιστα κρυφό

    Άντε, όλες οι αργοσχολες…. πάνω από το κινητό είστε… στ’ ατσάλι, να απαντήσετε! Μη χάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button