Δήμος Οιχαλίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Οιχαλίας [εικόνες]

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Οιχαλίας που περιλάμβανε άρματα με θεματολογία σάτυρα, καλλιτεχνικά άρματα καθώς και άρματα τοπικού ενδιαφέροντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τρία καρναβάλια του Δήμου μας υπήρχε μεγάλη προσέλευση του κόσμου καθώς και  συμμετοχή στο καρναβάλι με έντονη την παρουσία των νέων ατόμων που συμπλήρωνε το αποκριάτικο παζλ.

Οι μεταμφιεσμένοι καρναβαλιστές απλόχερα σκόρπισαν σε παιδιά, νέους και ηλικιωμένους γέλιο, θέαμα και προπάντων αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Η αποκριάτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα πλουσιοπάροχα κεράσματα για τα οποία είχε φροντίσει η Δημοτική Αρχή και οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι  συνετέλεσαν στην αίσθηση της μετάβασης από το Τριόδιο προς την Σαρακοστή και από την χορευτική και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην περισυλλογή για την προετοιμασία για τον ερχομό της εορτής του Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button