Αθλητικά

Ντέρμπι κορυφής σήμερα με Παναργειακό για την Καλαμάτα

Την πρώτη μεγάλη της δοκιμασία θα έχει σήμερα η Καλαμάτα, που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα υποδεχθεί τον Παναργειακό. Το ντέρμπι κορυφής του 8ου Ομίλου θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος» και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φιλάθλων. Είναι μια ευκαιρία για την τοπική μας ομάδα να μετρήσει τις δυνατότητές της, να επιβεβαιώσει τις πρωταγωνιστικές της αρετές και να κατακτήσει ένα πολύτιμο 3ποντο που θα της επιτρέψει να …θρονιαστεί μόνη πρώτη στην κορυφή του Ομίλου –κάτι που θα ενισχύσει την ψυχολογία και αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια και ταυτόχρονα θα δώσει το μήνυμα στις ανταγωνίστριες ομάδες ποιος είναι το αφεντικό του Ομίλου.
Σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση ο προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βασίλη Αθανασόπουλο, η απουσία του οποίου είναι σημαντική, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου της νίκης.
Η προετοιμασία της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με προπόνηση στο Στάδιο της Παραλίας και στη συνέχεια ο κ. Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι: Κασωτάκης, Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, Γκελκέρια, Μίνγκας, Λαθύρης και Γιόνδης.
Τα εισιτήρια
Οι τιμές των εισιτηρίων για το απογευματινό ντέρπι με τον Παναργειακό είναι οι ακόλουθες: 5€ στην Δυτική κερκίδα και στην Θύρα 2 της Βόρειας κερκίδας, 10€ στη Νότια κερκίδα.
Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας, όπως επίσης και το κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Υποδέχεται την ΑΕ Ερμιονίδας 

Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς (προηγήθηκε εκείνο κόντρα στον Μανδραϊκό) για τον Πάμισο Μεσσήνης, καθώς υποδέχεται  την ΑΕ Ερμιονίδας. Ένας κρίσιμος αγώνας για του «πράσινους» της Μεσσήνης, οι οποίοι θέλουν «σεφτέ» στις νίκες (μετά τις τρεις σερί ήττες) για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τον Πάμισο Μεσσήνης θα «κοουτσάρουν» ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Ηλίας Ηλιόπουλος και ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος, καθώς συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή (οι επαφές της διοίκησης του Παμίσου Μεσσήνης με διάφορους τεχνικούς απέβησαν άκαρπες).Υπολογίζεται  κανονικά ο Γιώργος Αριστομενόπουλος (ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Νοκ άουτ είναι ο Βέλγος μέσος Τόμας Ντεμόλ (ταλαιπωρείται από ίωση).
Διαιτητής είναι ο Νικόλαος Αυγερινός από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί οι Χρήστος Λιάπης, Αλέξιος Ασημακόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button