Δήμος ΜεσσήνηςΠολιτική

Οι πολίτες να «αποφασίσουν» για το κέντρο πολιτισμού στον πρώην ΑΣΟ στη Μεσσήνη

Πρόταση για διαβούλευση.

 

Γιάννης Λάσκαρης

(Επικεφαλής συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

 

Με αφορμή  την πρόθεση απένταξης δρομολογημένου για δημοπράτηση έργου για τη δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ στη Μεσσήνη δηλώνω δημόσια πως διαφωνώ με προθέσεις που δεν αντανακλούν τη βούληση των πολιτών.

Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά τον πολιτισμό συμβάλλοντας όμως και στην ταυτότητα και στο  προφίλ της πόλης οι πολίτες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο. Για να τον έχουν οφείλουμε οι δημοτικοί σύμβουλοι να δίνουμε ώθηση σε διαβουλεύσεις και σκέψεις και οράματα για έργα που θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο τα επόμενα χρόνια. Στην πόλη της Μεσσήνης όσο και στα χωριά λειτουργούν παρέχοντας υψηλού επιπέδου δράσεις σύλλογοι και φορείς που χρειάζονται μια Στέγη Πολιτισμού ένα Πολιτιστικό Κέντρο που θα αγκαλιάζει πλήθος δράσεων και πλήθος συλλόγων. Δηλώνω επίσημα πως εναντιώνομαι σε προθέσεις και αποφάσεις που δεν συμβαδίζουν με  τις προθέσεις και σκέψεις των συμπολιτών μου. Θεωρώ χρέος μου ως επικεφαλής παράταξης να πορεύομαι με τα όνειρα και τα οράματα των πολιτών της Μεσσήνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button