Τοπικά Νέα

Ορισμός πρακτικογράφων στο Δήμο Τριφυλίας

Πρακτικογράφοι για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών για το έτος 2019 ορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

Σύμφωνα με αυτή ορίζονται οι υπάλληλοι: Γεωργία Ανδρινοπούλου για το συμβούλιο της ΔΚ Γαργαλιάνων, Φωτεινή Στυλιανού για το συμβούλιο της ΔΚ Φιλιατρών και Αριστέα Ματζούνη για το συμβούλιο της ΔΚ Κυπαρισσίας. Σημειώνεται ότι στην εν λόγω υπάλληλο ανατίθενται συναφή καθήκοντα άλλου κλάδου, αφού οι διοικητικοί υπάλληλοι δεν επαρκούν για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών για την τήρηση των πρακτικών, λόγω του μεγάλου αριθμού τοπικών συμβουλίων και τοπικών εκπροσώπων (συνολικά 49).

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται πως οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης, πέρα από το υποχρεωτικό ωράριο εργασίας τους, καθορίζονται μέχρι του ορίου των δεκατριών ωρών ανά υπάλληλο μηνιαίως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button