ΑγροτικάΓαργαλιάνοι

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων κατά της αλλαγής συντελεστών της εξισωτικής αποζημίωσης

Με επιστολή του προς το ΥΠΑΤ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας και το Δήμο Τριφυλίας ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων εκφράζει την αντίθεσή του στην αλλαγή συντελεστών της εξισωτικής αποζημίωσης που θα αποφέρει σοβαρά μεγάλες απώλειες στο εισόδημα των αγροτών των ορεινών περιοχών  του Δήμου μας τα επόμενα χρόνια.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θέλει να σας εκφράσει την αντίθεσή του στην αλλαγή συντελεστών της εξισωτικής αποζημίωσης που θα αποφέρει σοβαρά μεγάλες απώλειες στο εισόδημα των αγροτών των ορεινών περιοχών  του Δήμου μας τα επόμενα χρόνια .

Μέσα σε τρία χρόνια  τα χρήματα που χορηγούνται στους Αγρότες των ορεινών περιοχών σαν βοήθημα θα μηδενιστούν. Θεωρούμε πως η μελέτη που οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση έχει κενά και λάθη και θα έπρεπε να ξαναγίνει .

Η συγκεκριμένη απόφαση θα συμπαρασύρει ταυτόχρονα όλους τους υπόλοιπους συντελεστές και θεωρούμε πως θα χρειαζόταν πιο εμπεριστατωμένη μελέτη σε συνεργασία με τους άμεσα θιγόμενους.

Το  Δ.Σ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button