Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Ο Αργύρης Δημητρακόπουλος στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Ο Αργύρης Δημητρακόπουλος στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Αργύρης Δημητρακόπουλος, κάτοικος Κατσαρού, Υπαρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά με το συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ο τρόπος με τον οποίο η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου στέκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μου και το όραμά της για το μέλλον της περιοχής που μεγάλωσα, με ώθησαν να θέσω πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας». Ως ένας άνθρωπος, που λόγω της ιδιότητάς μου, ως Υπαξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, έχω ως τρόπο ζωής μου τη προσφορά προς των συνάνθρωπο και ως υποχρέωση μου την ασφάλεια των πολιτών, διέκρινα στο πρόσωπο της κας. Γεωργακοπούλου, μια γυναίκα που την διακρίνει η εντιμότητα, η σοβαρότητα και η κοινή αγωνία και προσπάθεια για την ασφαλή καθημερινότητα όλων μας».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου αφού ευχαρίστησε τον κο. Δημητρακόπουλο για την απόφασή του να είναι υποψήφιος, τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

4-5-2023

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button