Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Ο Βλαχόπουλος Δανιήλ στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Ο Βλαχόπουλος Δανιήλ στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Δανιήλ Βλαχόπουλος ο οποίος κατάγεται από το Νεοχώρι Ιθώμης, ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Μελιγαλά, ενεργό μέλος με προσφορά και δράση στη κοινωνία του Μελιγαλά, παντρεμένος με τη Μάρθα Γεωργιοπούλου – Λιότση με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον Σωκράτη και τη Σταυρούλα, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Βλαχόπουλος ανέφερε:

«Αποτελεί για εμένα μεγάλη χαρά να αποφασίσω να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα και αυτή μου η απόφαση να με οδηγεί συνοδοιπόρο με το συνδυασμό της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου. Ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να προσπαθώ για το καλύτερο που μπορώ και οφείλω να παραδώσω στη νέα γενιά. Γι’ αυτό και αποφάσισα να δώσω αυτή τη μάχη στο πλευρό της κας. Γεωργακοπούλου, μιας αξιόλογης προσωπικότητας που ως Δήμαρχος έχει προσφέρει πολλά στη περιοχή μας».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου αφού ευχαρίστησε τον κο. Βλαχόπουλο για την απόφασή του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

16-5-2023

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button