Τοπικά Νέα

Παράπονα για τη διακοπή νερού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας – Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ

Χωρίς νερό παραμένουν περιοχές της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας από χθες το πρωί με την υπομονή των κατοίκων να έχει έχει… εξαντληθεί και τα παράπονα να είναι δεκάδες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. σε χθεσινή ανακοίνωσή της ενημέρωνε πως η διακοπή θα είχε διάρκεια ως την αποκατάσταση της βλάβης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη μας ανέφερε ότι από χθες το πρωί γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης. Όπως μας είπε, αντικαταστάθηκε μια βάνα, η οποία ήταν σπασμένη λόγω παλαιότητας, ενώ υπήρχαν και δυο σπασίματα στον αγωγό. Ο κ. Αυρηλιώνης μας είπε ότι οι εργασίες ολοκληρωθήκαν σήμερα το απόγευμα, έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της Άνω Πόλης, εκτός ενός σημείου, όπου ο αγωγός είναι βουλωμένος και στο συγκεκριμένο σημείο περνούν καλώδια του ΟΤΕ αλλά και μέρος της αποχέτευσης. Καταβάλλονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η βλάβη και στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχετικά Άρθρα

13 Σχόλια

  1. Ποιες προσπάθειες καταβάλλονται κ. Αυληλιωνη οταν από το μεσημέρι και έπειτα δεν είναι κανένα συνεργείο και μηχανημα στη βλάβη. Μας δουλεύετε κανονικά. Ντροπή σας να έχετε αφήσει μία πόλη χωρίς νερό απο χθες το πρωί μέχρι και τώρα χωρίς να ασχολείται κανείς με τι βλάβη αυτή τη στιγμή. Τι περίμενε το νερό να έρθει μόνο του. Γιατί δεν υπάρχει συνεργείο αυτή τη στιγμή στη βλάβη. Ποιον κοροιδευετε λοιπόν;
    Τούς κατοικους της Ανω πόλης;; Που είσαστε αυτή τι στιγμή εσείς και τι προσπαθειες κανετε για την αποκαταδταση της βλάβης; Ας μας πείτε να μαθουμε και εμείς. Καμία προσπάθεια..

  2. Τι σχέση ρε άνθρωπε εχουν τα καλώδια του ΟΤΕ και ο αγωγος της αποχετευσης.
    Δεν μπορουμε να ακουμε άλλες βλακειες.
    Είσαι και άσχετος λες και τις βλακειες σου. Στείλε κανένα μηχάνημα (αν έχετε) να φτιάξει τη βλάβη και άσε τις βλακειες. Το μισθό σου τον παίρνεις για καποιο λόγο. Μη μας κοροιδευετε άλλο.
    Ντροπή σας

  3. Κε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΤ, αυτή την ενημέρωση έπρεπε να την είχαμε από χθές και όχι αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη. Είμαστε τριάντα ω΄ρες χωρίς νερό και νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει και ξεχάστηκε? Σπεύσατε να καθυσηχάσετε τους πολίτες κατόπιν εορτής, καθώς θα ενημερωθήκατε ότι ήδη έχουν κατατεθεί σχετικές καταγγελίες στο Α.Τ. Κυπαρισσίας και από τη Δευτέρα θα επιληφθεί του θέματος ο κος Εισαγγελέας. Οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα βαρύνουν εσάς, το Δήμαρχο, το Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ και τον Προϊστάμενο ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ. Είστε παντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι.

  4. Να πάμε όλοι οι κάτοικοι, που δεν εχουμε νερό μέχρι τώρα, στην Αστυνομία και να καταθεσουμε μηνυτήρια αναφορά σύμφωνα με το δικαίωμα που μας δίνει ο νόμος κατά παντός υπεύθυνου για την ταλαιπωρία και οχι μόνο, που έχουμε υποστεί απο χθες το πρωί. Και όποιος αποδειχθεί ότι φταίει να υποστεί τις συνέπειες. Οχι αλλη αδιαφορία και κοροϊδία. Αυτοί καλά πληρώνονται με τους παχυλούς μισθούς τους. Εμείς γιατί τους ανεχόμαστε;

  5. Η ντροπή είναι ανύπαρκτη. Η ανεπάρκεια παροιμιώδης. Δεν είναι να απορεί κανείς πώς γίνονται τα πολύνεκρα δυστυχήματα όταν δε δύναται να επιλυθεί μία βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης σε 36 ώρες. Ευρωπαϊκή χώρα με υποδομές Μπαγκλαντές. Να πάτε σε λίγες ημέρες να καμαρώσετε στις παρελάσεις

    1. Τα ειπες ολα στο σχολιο.
      Απλα αυτα που γραφεις πρεπει να τα συνυπολογίζουμε όταν βγαζουμε τα συμπερασματα μας.
      Οι υποδομες στο δίκτυο ύδρευσης της ανω πολης ειναι επιπεδου Μπαγκλαντεζ.
      Οποτε εαν βουλωσει το δικτυο τι να σου κανουν οι υπαλληλοι; Να το φτιαξουν σε δυο ωρες δεν γινεται!
      Οποτε μην βρίζετε τον εργατη.
      Για τα χαλια της ανω πολης φταινε οι δημαρχοι των τελευταίων 10-15 χρονων που δεν προσπαθησαν να βρουν καποιο ΕΣΠΑ για να γινει αλλαγη δικτυου στην Κυπαρισσία.
      Ο προϊστάμενος υδρευσης και η νεα διεύθυντρια φέτος ανέλαβαν και βρήκαν καμμενη γη απο οτι καταλαβαίνω απο τις συζητήσεις στην τοπικη κοινότητα και στο ίντερνετ.

      Αυτοι που βριζουν με απώτερο σκοπο να κανουν αντιπολίτευση, ας δουν τα δικα τους χάλια πρώτα γιατι η αντιπολίτευση παλαιότερα ήταν κυβέρνηση στον τόπο μας

  6. Χαχαχα
    Το καλύτερο σχόλιο..
    Ετσι ακριβώς είναι
    Μπορεί να είναι και σαμποτάζ ή μπορεί να είναι και ανικανότητα.

  7. Κλασική περίπτωση σαμποταζ για πολιτικους λόγους.
    2023 και ακομα τα ιδια του 1990 κανουμε εδω στο χωριο μας.

    ΕΕΕΕ στην πολη μας εννοουσα με μυαλα χωριου ομως σε πολλούς κατοικους.
    Για μειναμε πισω απο τον ηλιο και για αυτο σε λιγα χρονια θα τρωμε πέτρες και θα κλαίμε σαν κοριτσακια, όταν οι Κινεζοι θα παραγουν δικό τους ελαιολαδο και το δικο μας θα παει στο 1€.

  8. Αφού εχουν τα μαγαζιά της Άνω Πόλης νερό είναι όλα καλά. Οι άλλοι κάτοικοι ειναι 2ης διαλογής. Ο καιρός ομως έφτασε. Κάντε υπομονή και η οργή μας πλησιάζει..
    Ρε για τι ξεφτίλα μιλάμε..

  9. Ευθυξία. Ανθρώπινη και Πολιτική. Δεν υπάρχει ίχνος τσίπας. Εκατοντάδες κάτοικοι, μωρά παιδιά, ηλικιωμένοι με προβλήματα τρεις μέρες δεν έχουν σταγόνα νερό για τις ανάγκες τους. Παραιτηθείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button