Lifestyle

Πεθαίνοντας… για μια selfie – 379 νεκροί τα τελευταία 13 χρόνια για να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα Figaro, σύμφωνα με τα οποία από το 2008 έως τον Ιούλιο του 2021 έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 379 άτομα στην προσπάθεια τους να βγάλουν την τέλεια selfie

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα Figaro, σύμφωνα με τα οποία από το 2008 έως τον Ιούλιο του 2021 έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 379 άτομα στην προσπάθεια τους να βγάλουν την τέλεια selfie.

Ο πιο πρόσφατος θάνατος σημειώθηκε στην Τουρκία, όπου μια 15χρονη μαθήτρια έπεσε από ταράτσα και σκοτώθηκε, ενώ έβγαζε φωτογραφία.

Οι μισοί από τους νεκρούς είναι κάτω των 19 ετών, ενώ περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν από πτώση από μεγάλο υψόμετρο.Τη θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ινδία, όπου έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 100 θάνατοι, ακολουθούν οι ΗΠΑ και η Ρωσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μαύρη λίστα δε λείπει και η χώρα μας, όπου το 2017 σκοτώθηκε μια 22χρονη τουρίστρια από την Κούβα στην προσπάθεια της να βγάλει φυτογραφία με φόντο το ξακουστό ναυάγιο της Ζακύνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button