ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Στασιό Κυπαρισσίας: Απόπειρα δολοφονίας και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα [εικόνες – βίντεο]

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία από το τραγικό συμβάν – Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα του

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου ενός 78χρονου και τον τραυματισμό της 70χρονης γυναίκας του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Τρίπολης, με το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές να είναι αυτό του επεισοδίου μεταξύ του αντρόγυνου που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της 70χρονης και την αυτοχειρία του άντρα της λίγο αργότερα στην αυλή του σπιτιού.

Το ζευγάρι ήταν από τη Γερμανία και διατηρούσε την κατοικία στο Στασιό Κυπαρισσίας εδώ και 20 χρόνια, ενώ πηγαινοερχόταν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr η γυναίκα, η οποία βρέθηκε εντός της οικίας, φέρεται να πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ ο 78χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην αυλή, έβαλε τέλος στη ζωή του πυροβολώντας τον εαυτό του στο στήθος με πιστόλι μικρού διαμετρήματος. Μάλιστα, δίπλα στον νεκρό βρέθηκε το πιστόλι. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε γείτονας γύρω στις 10 το πρωί, ο οποίος πέρναγε από το σημείο και είδε αιμόφυρτο στην αυλή τον 78χρονο.

Η μικρή κοινωνία του Στασιού είναι ανάστατη και βαθιά σοκαρισμένη, ενώ περιγράφει το ζευγάρι σαν ήσυχο, με κοινωνικές επαφές με τους κατοίκους.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού περιστατικού.

dav

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button