Τοπικά Νέα

Στις προτεραιότητες της Περιφέρειας ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι

Η Τριφυλία είναι μια περιοχή που μπορεί να δώσει, από οικονομική άποψη, πολλά στην Ελλάδα

Ερωτηθείς, στην Κυπαρισσία, για το θέμα των απεντάξεων πέντε έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το ΕΣΠΑ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ανέφερε πως θα γίνουν προσπάθειες μέχρι το καλοκαίρι του ’21, που υπάρχει η δυνατότητα εντάξεων έργων, να ενταχθούν αυτά τα έργα, όπως και άλλα που δεν έχουν ενταχθεί ή δεν έχει γίνει συζήτηση.

Ανέφερε ως παράδειγμα το δρόμο Λάμπαινα – Αρχαία Μεσσήνη ή τους δρόμους που υπάρχουν στην Τριφυλία, όπου σημείωσε πως οπωσδήποτε θα προχωρήσουν έργα σαν το Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και το Φιλιατρινό φράγμα.

«Με αυτά θα ασχολούμαστε όχι με τα μικροέργα, αυτά είναι δουλειές των δήμων, ούτε με ψηφοθηρική πολιτική, μεγάλα σπουδαία έργα, τα οποία θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη. Η Τριφυλία κύριοι, από εδώ μέχρι το Γιαννιτσοχώρι και τους Γαργαλιάνους είναι μια περιοχή που μπορεί να δώσει από οικονομική άποψη πολλά στην Ελλάδα, μιλάμε για περιοχή που μπορεί να ωφελήσει γενικότερα τον τόπο, χρειάζεται μια ώθηση και κάποια σπουδαία έργα, τα οποία θα τα κάνουμε», είπε κλείνοντας ο κ. Νίκας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Τώρα που πουλήθηκε η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ σίγουρα θα γίνουν έργα και εννοώ αυτό που είπε ο Θανάσης……. Τα σύνορα θα είναι στη Θεσσαλονίκη! Γειά σου Ελλάδα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button