Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καρνασίου και Μάλτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ»

υποψήφιας Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καρνασίου, Ξηρόκωστα Δήμητρα και Μάλτας, Τσετσενέκου Ρούλα.

Η Ξηρόκωστα Δήμητρα είναι κάτοικος Καρνασίου και Πρόεδρος της Κοινότητας Καρνασίου από το 2019 και ανέφερε ότι κατά τη τετραετή μου ενασχόληση με τα κοινά ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρνασίου, διέκρινα στο πρόσωπο της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου και των υπολοίπων μελών της Δημοτικής Αρχής, έναν πολύ καλό συνεργάτη, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα καθημερινά προβλήματα αλλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021. Αυτό με οδήγησε να συστρατευτώ με το συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» με γνώμονα το ασφαλές και ομαλό μέλλον του χωριού, προς όφελος των συνδημοτών μου.

Η Τσετσενέκου Ρούλα είναι κάτοικος Μάλτας, Πρόεδρος της Κοινότητας Μάλτας από το 2011, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλταίων και μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας. Η ενεργή εθελοντική ενασχόλησής της και η εμπειρία της στα κοινά δρώμενα της περιοχής είναι αξιοσημείωτη από τις διάφορες θέσεις που έχει διατελέσει. Η ίδια ανέφερε ότι η επιτυχημένη πορεία προς επίλυση των θεμάτων του Δήμου από την κα Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της, με ωθούν να συστρατευτώ με το συνδυασμό της, προκειμένου να συνεχιστεί η άξια αυτή πορεία προς όφελος των συνδημοτών μου.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου τις ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους δηλώνοντας ότι την ικανοποιεί και ηθικά η μεγάλη αποδοχή από τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, τις καλωσόρισε στο συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

3-5-2023

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button